Vés al contingut
Barcelona ens en sortirem
Barcelona ens en sortirem
Barcelona ens en sortirem

#EnsEnSortirem

#Covid19

Què està passant?

La pandèmia causada per la covid-19 va motivar la declaració de l’estat d’alarma per part de l’Estat i va implicar un confinament des del 14 de març. Hem comprovat, una vegada més, que en situacions difícils som capaços d’ajudar-nos i ser solidaris, de prioritzar les actuacions perquè ningú quedi enrere i de donar-nos escalf per afrontar les incerteses. Ara iniciem una nova etapa amb empenta i força per reprendre progressivament les activitats de la ciutat, amb totes les precaucions i restriccions necessàries. Barcelona té molt poder i, entre tots i totes, ho farem possible!

Barcelona té molt poder

El desconfinament

Engeguem el procés de desconfinament amb seguretat i responsabilitat.

Fases del procés de desconfinament

Mesures municipals

Accions d’ajuda als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables, durant la crisi causada per la covid-19 i el període de desconfinament.

Consells de salut

#Covid19

Rentar-se les mans o respectar la distància de seguretat a l’hora d’anar a comprar són alguns dels consells de salut que també cal seguir durant el procés de desconfinament. En cas de patir símptomes, és important aïllar-se de la resta de convivents i fer un ús responsable del sistema de salut.

Dona comprant a una parada del mercat

Nens i nenes

#Covid19

La situació actual és un repte enorme per a totes les famílies amb nens i nenes, que s’han hagut d’adaptar a l’emergència sanitària i als seus requeriments. Ara podem remar plegats i convertir aquest repte en una oportunitat per cuidar-nos i aprendre junts.

Els infants són molt importants per a la ciutat. Per això els convidem a explicar les seves experiències i a expressar les seves emocions a l’“Estimat diari”. I també a enviar preguntes a l’alcaldessa, Ada Colau, que les respondrà regularment a través de Youtube i IGTV.

Dibuix de cors i estrelles

Els serveis públics, en imatges

Recull d’imatges de l’activitat dels serveis públics que han seguit funcionant a Barcelona durant el confinament i posen en relleu la importància de les cures.

Enllaços d'interès

Anar al principi