Skip to main content
Tornar enrere

A l'estiu també Cuidem Barcelona

Al mes d'agost, s'han dut a terme diverses actuacions en nombrosos indrets de la ciutat en el marc de la campanya Cuidem Barcelona: des de pavimentacions i senyalitzacions, fins a reposicions d'estructures viàries i mobiliari.

..
09/09/2022 - 14:07 h - Medi ambient i sostenibilitat Ecologia Urbana

Continuen les actuacions de manteniment a tota la ciutat

Hi ha hagut actuacions de renovació del paviment, com per exemple a la Gran Via entre Padilla i Lepant, on un equip de persones amb maquinària especialitzada ha aixecat l’asfalt vell i ha pavimentat de nou.

En termes de senyalització, hem pogut veure dues maneres de renovar la senyalització, bé substituint els senyals verticals o repintant els senyals horitzontals que hi ha a terra. A l’Eixample, als barris de Fort Pienc i Sant Antoni, entre altres racons, s’hi han desenvolupat aquest tipus d’accions.

Pel que fa a estructures viàries i mobiliari, s’han dut a terme substitucions de pilones i  reposicions de barrots de barana, reparacions de bancs, retirades de nius i neteja i pintura d’encavallades a diferents localitzacions de la ciutat.

Un altre fet destacat és que al llarg de l’estiu, s’ha incrementat la neteja en places i zones d’ús intensiu amb aigua a pressió o cisternes, tant de tarda com de nit en tots els districtes de la ciutat.

Si voleu saber més sobre Cuidem Barcelona i el desplegament de la nova contracta, visiteu aquesta web.