Skip to main content
Tornar enrere

RAEE

Punt verd de zona

Electrodomèstics grossos

Aparells elèctrics i electrònics de mida gran, tant de la cuina com de taller o per a l’oci. En són exemples els televisors, les neveres, les rentadores, etc.

Informació addicional

Sabíeu que...?

Sempre que us sigui possible, prioritzeu donar una segona vida als aparells usats que ja no vulgueu o no funcionin, ja sigui reparant-los o bé lliurant-los a persones o entitats que els puguin donar un segon ús. Reutilitzant un aparell li donareu una segona vida i evitareu que esdevingui un residu.

Segons la normativa dels residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), quan compreu un aparell nou equivalent a l’antic en un comerç o a un distribuïdor, aquest està obligat a fer-se càrrec del vostre aparell vell de forma gratuïta. Això inclou les compres per internet i les entregues a domicili.

 • Coneixeu la Xarxa de Punts Verds
  Els punts verds són espais per a l’aportació de residus que, per la seva naturalesa o el seu gran volum, no es poden recollir amb els sistemes de recollida convencionals.
 • Targeta d’usuari de punts verds
  La targeta d’usuari de punts verds us permet obtenir descomptes a les taxes vinculades als residus.
 • Residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE)
  Els RAEE estan compostos de materials molt diversos que moltes vegades contenen substàncies perilloses per al medi ambient. També contenen materials escassos i valuosos que cal recuperar.
 • Servei Reparatruck
  Coneixeu el servei mòbil d’autoreparació, que us ajudarà a allargar la vida dels vostres estris i aparells electrònics.