Skip to main content
Tornar enrere

RAEE

Punts verds

Electrodomèstics petits

Aparells i utensilis elèctrics i electrònics de mida petita, tant de la cuina com de taller o per a l’oci. En són exemples els monitors, els ordinadors portàtils, els teclats, els mòbils, les batedores de mà, les torradores, els trepans, etc.

Informació addicional

Sabíeu que...?

Sempre que us sigui possible, prioritzeu donar una segona vida als aparells usats que ja no vulgueu o no funcionin, ja sigui reparant-los o bé lliurant-los a persones o entitats que els puguin donar un segon ús. Reutilitzant un aparell li donareu una segona vida i evitareu que esdevingui un residu.

Segons la normativa dels residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), quan compreu un aparell nou equivalent a l’antic en un comerç o a un distribuïdor, aquest està obligat a fer-se càrrec del vostre aparell vell de forma gratuïta. Això inclou les compres per internet i les entregues a domicili.

 • Coneixeu la Xarxa de Punts Verds
  Els punts verds són espais per a l’aportació de residus que, per la seva naturalesa o el seu gran volum, no es poden recollir amb els sistemes de recollida convencionals.
 • Targeta d’usuari de punts verds
  La targeta d’usuari de punts verds us permet obtenir descomptes a les taxes vinculades als residus.
 • Residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE)
  Els RAEE estan compostos de materials molt diversos que moltes vegades contenen substàncies perilloses per al medi ambient. També contenen materials escassos i valuosos que cal recuperar.
 • Servei Reparatruck
  Coneixeu el servei mòbil d’autoreparació, que us ajudarà a allargar la vida dels vostres estris i aparells electrònics.
 • Grans quantitats o volums de residus
  Per tal de garantir un bon servei en els punts verds, els petits industrials o comercials han de fer servir els Punts Verds de Zona, així com els particulars que disposin de grans quantitats o volums de residus.