Colla Castellera Jove de Barcelona

La Colla Castellera Jove de Barcelona es va fundar a mitjan 2010, i va fer el primer pilar de quatre el dia del pregó de la festa major del barri del Poblenou. El 2011 va participar per primera vegada en una diada castellera, dins les festes Decennals de la Candela de Valls, on va aixecar uns quants pilars de quatre. La seva presentació oficial fou per la diada de Santa Eulàlia del mateix any 2011.

Els membres de la Colla Jove de Barcelona van vestits amb camisa de color grana i porten el nom de la colla brodat a l'esquena. Al coll de la camisa, en sentit vertical, hi duen la bandera catalana, a imitació de la samarreta del FC Barcelona de l'any 2010. Aquesta vestimenta es va estrenar el febrer del 2011, per la diada de Santa Eulàlia; abans portaven camises blanques, com totes les colles en formació. Vestits completament de blanc, van fer una única actuació, el 6 de febrer de 2011, en una col·laboració amb l'ONG Vols del barri de Navas.

Els millors castells descarregats per la Jove de Barcelona han estat el cinc de set, el quatre de set amb agulla, el tres de set amb agulla i el set de set. L'actuació més destacada va ser la de la diada castellera de la festa major de Molins de Rei, el 2012, amb un quatre de set amb agulla, un cinc de set, un tres de set amb agulla i dos pilars de cinc simultanis.

La Jove entrena actualment a l'edifici de Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Palomar.