Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris

La Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris, creada dins l'Agrupació Sardanista l'Ideal de Clavé de les Roquetes, va fer el primer concert públic el juliol del 1989. Però la banda s'havia començat a gestar el 1987, amb membres de les dues escoles de música del districte, del Conservatori Municipal i d'alguns grups musicals de la ciutat.

Des que va ser fundada, ha fet més de set-centes actuacions a Barcelona i en un gran nombre de localitats catalanes, on ha portat concerts i cercaviles, i ha participat en rues i trobades de cultura popular. També ha actuat a la resta de l'estat espanyol i en algunes ciutats europees. L'any 2008 va viatjar fins a Pequín per tocar amb motiu dels Jocs Olímpics.

Al Palau de la Música Catalana, hi ha ofert concerts els anys 1999, 2004 i 2009 per a celebrar els aniversaris que s'esqueien, acompanyada sempre de les cobles La Principal de la Bisbal i Montgrins.

La Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris té set treballs discogràfics enregistrats, que recullen una àmplia varietat d'estils musicals.