Centre Artesà Tradicionàrius - CAT

El C.A.T. - Centre Artesà Tradicionàrius és la casa de la música tradicional. Les melodies, les harmonies i els ritmes que conformen un munt de peces de l’època en què no hi havia aparells electrònics per escoltar música són els protagonistes d’aquest popular espai de Gràcia.

En els seus quasi vint anys d’existència, el Centre Artesà Tradicionàrius ha tingut un paper fonamental en la recuperació de la música tradicional d’aquest país. I el continua tenint. Cada any, nombrosos instrumentistes, cantants, dansaires i espectadors hi contribueixen, i en gaudeixen.

El C.A.T. programa de forma regular concerts, balls i sessions d’improvisació i intercanvi entre solistes i grups. A més, s’hi fan tallers d’aprenentatge d’instruments (acordió diatònic, percussió, gralla, violí, flabiol, etc.) i de dansa. Tot i que acull preferentment música tradicional catalana, també hi tenen cabuda grups i solistes d’altres tradicions musicals, no només de l’estat espanyol sinó també d’altres territoris (Occitània, França, Itàlia, Irlanda, Grècia, etc.).