Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Local dels Castellers de Barcelona

Els castells humans constitueixen una de les expressions més -originals i genuïnes de la cultura popular catalana, que generen admiració i passió no sols entre els catalans, sinó també entre qui ens visita. Avui en dia, aquesta tradició catalana bicentenària, que l’any 2010 va ser reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, continua sent un dels principals signes d'identitat del país.

Les colles castelleres tenen, inevitablement, un caràcter nòmada, però necessiten un espai on reunir-se i guardar el material. Des de l’any 2006 els Castellers de Barcelona tenen la seu en un local del barri del Clot, en el qual mostren els castells i realitzen també assajos gratuïts i de timbal, practiques en el rocòdrom... El local forma part d'un conjunt d'equipaments, que inclou el Centre de Assistència Primària El Clot, el Casal de Gent Gran Joan Cassanella, la TV Clot i pisos tutelats per gent gran.

La seu dels Castellers de Barcelona té una pista coberta, un pati exterior, vestuaris, magatzem, despatxos, sala de actes i una zona de bar oberta a associats i visitants. A més dels assajos habituals de castells, en el local també és realitzen actes i reunions diverses i activitats esportives (partits de futbol, de voleibol o de bàsquet), conferències, escalada i exposicions culturals.

 

Obertura: 2006

Nombre d’aules: 2

Sala d'actes: Sí (150 persones)

Altres tipus de sales: 1 sala per 10-12 persones

Bar: Sí

Espai exterior: Sí, totalment tancat

Superfície: 200 metres quadrats

Serveis que ofereix: Vestuaris, dutxes, megafonia i aparells audiovisuals

Tallers: Es realitzen regularment tallers de castells i de gralla i timbal

Accessibilitat:

Més detalls del centre

DADES D'AQUESTA CASA

Adreça: Bilbao, 212

Districte: Sant Martí

Població: Barcelona

CP: 08018

Telèfon: 934 982 729

E-mail: colla@castellersdebarcelona.cat

Web: http://www.castellersdebarcelona.cat