Nova edició del 'Fem Mercat' a Vallcarca

El pròxim dissabte 15 de juny hi haurà una nova edició del Fem Mercat de 10 a 16 h, a la Placeta Metro Vallcarca. Parades de productes ecològics, de proximitat i temporada tornaran a omplir la plaça després de l'èxit de les altres edicions. A més de la venda de productes naturals, hi haurà espais de reparació, d’intercanvi i activitats per fer veïnatge.

La iniciativa, impulsada per diferents entitats, productores i moviments socials del barri busca recuperar un tipus de comerç que ha desaparegut a la zona.  A més, vol ser un espai de trobada i relació del veïnat i de foment del consum responsable. Aquesta edició tindrà lloc el pròxim 15 de juny, de 10 a 16 h, a la Placeta Metro Vallcarca (sortida Av. Vallcarca). Apunteu-vos-hi!

Les altres edicions

Segons els organitzadors, la primera edició va ser un èxit, amb l’assistència de 400 persones. Per això, la idea és que  es pugui organitzar cada trimestre,  mensualment o un cop per setmana. Per fer el mercat per primera vegada, van rebre una subvenció per part de l’Ajuntament. Però ara, amb la idea d’autogestionar-se i fer el mercat periòdicament, han decidit buscar finançament.

El grup impulsor va presentar el projecte al concurs d’idees de la Fundació Goteo. Entre més d’un centenar de propostes, se’n van escollir 21, entre les quals, la de Fem Mercat. D’aquesta manera, han pogut engegar en el seu portal web una campanya de micromecenatge. Cada euro aportat es multiplica per dos, gràcies a haver entrat a través d’aquesta convocatòria.