Carrers tallats a la Bordeta per Festa Major

El barri de la Bordeta celebra la seva Festa Major del 4 al 8 de setembre. Alguns carrers i places es tallen abans per guarnir-los i instal·lar-hi els escenaris. D'altres romandran tallats a la circulació puntualment durant la celebració de cercaviles, curses i correfoc.

L’escenari del carrer dels Jocs Florals de Baix se situa just després de l’encreuament amb Manzanares-Noguera Pallaresa. Així doncs, des de dissabte 31 d’agost fins dilluns 9 de setembre, el carrer dels Jocs Florals estarà tallat des d’aquest punt fins al carrer de la Constitució.

El pregó de la Festa Major de la Bordeta, que tindrà lloc dijous 5 a les 19 h a l’església de Sant Medir, obligarà a tallar-hi just al davant la circulació del carrer de la Constitució. Després del pregó, una cercavila recorrerà tots els carrers de festa.

El carrer de Parcerisa es tallarà dissabte 7 a la tarda per la celebració de curses i activitats infantils. El creuament del carrer de Quetzal sobre la rambla de Badal estarà tancat divendres a la nit, dissabte al matí i a la tarda, diumenge al migdia. Divendres a partir de les 21.30 h, el correfoc recorrerà els carrers de Parcerisa, Quetzal, riera Blanca i rambla de Badal.