Acompanyats per les veus de l'Orfeó Català

Com tothom, tant els cors de l’Orfeó Català com els del Palau de la Música Catalana van haver de deixar de cantar el 13 de març passat a conseqüència de l’emergència sanitària a la qual segueix sotmès el país. Malgrat que fa setmanes que no poden assajar, els integrants de l’Orfeó Català no es poden estar de fer música i han decidit fer una trobada virtual al Palau de la Música Catalana, talment com si haguessin tornat a l’activitat. A través d’un muntatge de vídeo, tots els cantaires es troben en un escenari virtual per oferir-vos dues peces, perquè la música us segueixi acompanyant aquests dies de confinament.

Dirigits per Pablo Larraz i amb Pau Casan al piano, l’Orfeó Català us presenta dos vídeos que trobareu al seu canal de YouTube. Són les cançons de Margarideta, del Retaule de cançons catalanes, que va arranjar Albert Guinovart per a l’Orfeó, i O vos omnes, de Pau Casals, una obra que ja han representat diferents generacions de l’Orfeó Català i que ara volen dedicar a totes les persones que han patit la COVID-19 o que han perdut algun ésser estimat per culpa d’aquesta malaltia.

Els cantaires de l’Orfeó esperen que la música us ajudi a passar millor els dies i desitgen tornar als escenaris ben aviat.