Arriba la 42a Fira de Maig del Poblenou... des de casa!

Un any més, el barri del Poblenou celebra la seva 42a Fira d’Entitats i Artesans en el marc de les Festes de Maig. Les entitats del barri, agrupades en la Coordinadora d’Entitats del Poblenou, celebren aquesta festa pels volts del 18 de maig de cada any. Però enguany, a causa de la crisi del coronavirus, la festa es farà en versió confinada i totes les activitats seran telemàtiques.

Entre el 23 i el 31 de maig s’organitza la Fira Virtual d’Entitats i Artesans, on es poden veure les paradetes de les entitats amb informació de les seves activitats. Per una altra banda, hi haurà les paradetes d’artesans, on es podran fer comandes de joieria, alimentació, ceràmica, joguines, tèxtil… Podeu accedir a la fira clicant aquí.

Entre d’altres entitats, hi participen:

Les Festes de Maig del Poblenou neixen l’any 1978 amb l’obertura de l’Ateneu Popular la Flor de Maig, situat a l’emblemàtic edifici de l’antiga Cooperativa Flor de Maig. La festa pretenia retrobar els poblenovins i poblenovines a la Rambla en aquesta època de l’any en què tot floreix. El centre neuràlgic de la festa és la fira d’entitats i artesans que es fa el diumenge al matí, amb més de cent paradetes. Les festes, des de bon començament, es defineixen com un conjunt d’actes oberts a tothom i participatius, per garantir la pluralitat del teixit associatiu del barri.