Arriba la Festa Major del Coll 2020, 'collfinada'!

Paellada virtual, sopar de germanor als balcons, gimcana, pirotècnica col·lectiva…. Aquestes són algunes de les activitats que ofereix la Festa Major del Coll que es celebrarà entre el 19 i 21 de juny.

Enguany la Festa del Coll serà diferent, però no per això menys participativa. El tret de sortida serà dijous 18 juny amb el Pregó que farà l’Associació de Comerciants Coll Amunt.

Enguany, la Festa Major vol incentivar i donar una empenta al petit comerç de barri davant la crisi provocada per la covid-19.

El divendres 19 de juny hi haurà una gimcana familiar aprofitant els moments de passeig i que permetrà descobrir els racons del barri mitjançant proves i preguntes. Aquest mateix dia es farà un sopar de germanor, a les 21:30h “Bal-Coll Session”, fent una vetllada en companyia, balcó amb balcó. Per a qui vulgui, diferents establiments del barri oferiran fantàstics menús per endur-se’l. Els comerços adherits a aquesta col·laboració penjaran un distintiu a la porta. Fem barri, donem vida al comerç del Coll!

El dissabte 20 de juny hi haurà diferents concerts en streaming, que es poden seguir durant tot el dia al canal de YouTube del Centre Cívic del Coll. Per participar-hi, es pot demanar el cartró a partir del 15 de juny a festamajor@elcoll.org. Podràs guanyar vals regal per consumir als comerços del barri!

El diumenge 21 de juny els organitzadors conviden a fer una paella familiar i compartir-la a les xarxes amb l’etiqueta #FMColl20.

La Tabalada de fi de festa, a càrrec de la Malèfica del Coll, es farà a les 21 h i es podrà veure on line. I el final de festa major es farà des dels terrats i trerrasses sota el lema ‘Som barri, som veïns’. A les 21.50 h es convida a una pirotècnica col·lectiva en què els participants han de llençar 2 coets i omplir el cel del barri de llum i color per acomiadar aquestes festes COLLfinades.

I durant tota la setmana es convida a decorar el balcó o finestra i a compartir les fotos per xarxes socials amb l’etiqueta #FMColl20.

Pots consultar tota la informació al programa, que trobaràs aquí, i a les xarxes amb l’etiqueta #FMColl20. No et perdis cap activitat i participa-hi!

Ho organitzen: Comissió de Festes del Coll, Comissió de Joves del Coll, Malèfica del Coll, AE Jaume I del Coll, Centre Cívic El Coll – La Bruguera, Casal de Joves del Coll, Casal Infantil del Coll, Coll Amunt.