Celebrem el Dia Internacional dels Museus!

Com cada 18 de maig, us convidem a celebrar el Dia Internacional dels Museus, una jornada que per primera vegada tindrà només format virtual. Visites en línia, entrevistes, concursos i jocs són només algunes de les moltes propostes digitals que els equipaments culturals de la ciutat han preparat perquè participeu en la celebració.

Els museus de cultura popular de la ciutat, les Cases de la Festa, tradicionalment se sumen a les iniciatives participant de la Nit dels Museus, que enguany s’ha traslladat al 14 de novembre. De moment, però, sí que les podeu conèixer una a una clicant aquí.

A la ciutat hi tenim nou Cases de la Festa, tres centres associats i cinc locals. Els centres i espais expositius es troben repartits per la majoria de districtes de la ciutat i apleguen nombroses entitats de cultura popular. També treballen una línia de producció conjunta amb exposicions itinerants que es poden consultar aquí.

Amb aquesta iniciativa, els museus de la ciutat se sumen a la campanya del Dia Internacional dels Museus que organitza el Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des de 1977, aquest any sota el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, així com a l’acció de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona “Obrim Finestres”.