L'esbart de Sarrià i el cor de cambra Dyapason, al cicle 'Cultura Popular als Ateneus'

Ara fa dos anys que va arrencar el cicle Cultura Popular als ateneus amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a la nostra ciutat: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona.

Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat artística, no poden ser exhibits a l’espai públic. Per això es posen a la disposició de bandes, cobles, entitats corals i esbarts els espais de diversos ateneus que hi ha a Barcelona i que formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya.

Al programa també hi trobareu els concerts del trimestre de tardor del cicle Concerts de cobla a Barcelona organitzat anualment per la Confederació Sardanista i els Amics dels Concerts.

PROGRAMA

Diumenge 10 de novembre
Cor de Cambra Dyapason i Esbart de Sarrià
Presenten: De punteta i de…cançó. Cançons i danses de festa, amb arpa i piano
Lluïsos d’Horta 18 h

Aquest cor de cambra format per quinze veus mixtes va ser fundat l’any 1988 amb l’objectiu d’interpretar un repertori poc habitual en aquells moments per a una formació d’aquestes característiques. Presenta De punteta i de… cançó. Cançons i danses de festa, amb arpa i piano, acompanyat de l’Esbart de Sarrià. És un espectacle de sardanes i cançons i danses de festa major amb acompanyament d’arpa i piano.

Entrades a partir de: 6 euros.
Les entrades es poden adquirir anticipadament aquí.
O també directament a les taquilles dels teatres.