Com podem fer la reserva d'entrades pels actes de la Mercè 2020?

A causa de les circumstàncies especials derivades de l’emergència sanitària de la covid-19, durant aquesta Mercè serà imprescindible reservar en línia per tal de poder participar de manera presencial en les activitats de la festa.

Com fer la reserva:

 1. Consulteu el programa de La Mercè al web de la festa i seleccioneu les activitats que us interessen.
 2. Si voleu de demanar accés a concerts del BAM Festival, ho podeu fer a partir del dia 8 de setembre. Si voleu de demanar accés a concerts de Música Mercè, ho podeu fer a partir del dia 9 de setembre. Si voleu assistir com a públic als espectacles del Mercè Arts de Carrer (MAC Festival) o a les activitats de cultura tradicional, ho podeu fer a partir del 14 de setembre.
 3. Recordeu que, per a cadascun dels dies de la festa, només podreu demanar entrades a una de les activitats dels dos blocs de La Mercè (música o Mercè Arts de carrer/activitats de cultura tradicional).
 4. Els nens i nenes de més de 2 anys necessitaran reserva per poder disposar d’una localitat pròpia. A més, per accedir al recinte, les persones menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels pares/mares o tutors/ores i hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.
 5. Quan sol·liciteu entrades per a algun espectacle de la festa, haureu de deixar el vostre correu electrònic, que serà on rebreu la confirmació, si hi ha localitats disponibles. Aquest correu permet mantenir-se en contacte amb els espectadors i espectadores que han assistit a cadascuna de les activitats per garantir la traçabilitat si s’activés el protocol per covid-19.
 6. Quan feu una reserva, podeu reservar en el vostre nom per a un màxim de dues persones, si es tracta d’un concert de BAM o Música Mercè, i fins a cinc en el cas d’activitats tradicionals, del MAC Festival o de BAM–Cultura Viva.
 7. La confirmació que rebreu per correu electrònic és la vostra entrada i la de les persones que assisteixen amb vosaltres a l’activitat. Conserveu aquest correu i porteu-lo en format digital al vostre telèfon mòbil.
 8. Si heu d’anul·lar una reserva, un cop hàgiu rebut la confirmació, accediu a la fitxa de l’activitat que trobareu al web lamerce.barcelona. Entreu-hi, encara que indiqui que les localitats estan exhaurides, i utilitzeu el correu electrònic i el codi amb el qual havíeu fet la reserva.
 9. Si heu perdut el comprovant de les reserves, el podreu recuperar accedint a la fitxa de l’espectacle que trobareu al web o l’aplicació mòbil, fent clic sobre l’opció “Recupera les entrades”.

Limitacions i requeriments:

 1. Les mesures que s’apliquen per garantir una Mercè segura i cívica requereixen la màxima col·laboració de la ciutadania.
 2. Respecteu les normes de seguretat, entre les quals hi ha l’ús de la mascareta i la distància de seguretat. En tot moment, feu cas de les indicacions de les persones responsables dels espais de la festa.
 3. No es pot accedir als recintes de La Mercè amb animals domèstics (tret dels gossos pigall)
 4. Es recomana no accedir als espais de la festa amb begudes, excepte les persones amb necessitats especials. No hi haurà servei de bar.
 5. Els espais de la festa no disposen de servei de guarda-roba.
 6. Sigueu puntuals: un cop s’hagin tancat les portes dels espais, no es permetrà l’accés de nous espectadors o espectadores, encara que tinguin entrada.
 7. Si per causes de força major no podeu assistir als espectacles o propostes per als quals havíeu demanat accés, podeu traspassar la localitat reservada a una altra persona, però sempre s’ha de mantenir la traçabilitat de les persones assistents per al cas que s’activi el protocol per covid-19.

Per a més informació, consulteu el web de la Mercè clicant aquí.