Concursos i vídeos per celebrar la Festa Major de la Verneda i Sant Martí 2020!

La Coordinadora d’Entitats Vern ha publicat un vídeo on diferents representants de les associacions, equipaments, comerços i veïnat celebren amb una salutació, un ball o un brindis la Festa Major de la Verneda i Sant Martí, que s’havia de celebrar durant el mes de novembre.

A començaments del mes de setembre, les diferents associacions de veïns i veïnes d’aquests dos barris de Sant Martí van començar a treballar per elaborar el programa d’activitats de la Festa Major d’enguany. Com és tradició, la programació incorporava activitats de cultura popular com gegants, balls de sardanes o diables, entre altres. Però, a causa de l’augment de brots de la covid-19, l’organització va decidir per unanimitat suspendre la “Festa de les festes”.

Les úniques activitats que se celebren aquest 2020 són el concurs de dibuix infantil i el concurs Quizz Festa Major.

Concurs de dibuix infantil

Hi poden participar nens i nenes fins als 12 anys. Només s’admet un dibuix per infant, en format vertical i mida DIN-A4. L’obra ha de reflectir què significa per ell/ella la Festa Major del seu barri.

Els dibuixos s’han d’escanejar i enviar en format JPG a: info@evern.org, indicant en l’assumpte: “Concurs de Dibuix 2020” i, al cos de l’e-mail, el nom de l’escola, el curs, un pseudònim i un número de telèfon.

Les creacions en poden presentar fins al 29 de novembre. El premi: un lot de material didàctic i la incorporació del dibuix a la imatge de la Festa Infantil. Tant les obres guanyadores com les finalistes, sortiran en un vídeo que es penjarà a les xarxes socials de la Coordinadora.

Concurs Quizz Festa Major

El Joc, que estarà en actiu fins al 29 de novembre, consta de 25 preguntes sobre la Festa Major de la Verneda – Sant Martí. Quan es completa tot el test, es pot optar a un dels 4 premis consistents en vals de compra a comerços del barri per valor de 50 €, gentilesa de Sant Martí Eix Comercial.