Convocat el Concurs de Cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2021

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol anuncien el concurs de cartells de la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats. Des de l’organització es treballa per adaptar els actes a la pandèmia i poder presentar unes festes presencials i virtuals.

Els cartells es poden presentar fins al dimarts 12 de gener a la Casa dels Entremesos. El jurat premiarà amb 150€ l’obra guanyadora, que haurà d’incloure elements identificatius del barri o alguns dels seus entremesos. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions: els Gegants petits del Pi, els Gegants grans del Pi, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo lladre, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Barcelona.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’t, Bestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

En aquesta edició tan especial, que se celebrarà del 20 al 28 de març de 2021, la festa s’adaptarà a les mesures de seguretat i sanitàries, preveient que es pugui dur a terme en un format semipresencial i virtual, preservant els actes que en són propis.

Podeu consultar les bases aquí.