Convocat el Concurs de Cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2024

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol anuncien el concurs de cartells de la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats.

Els cartells es poden presentar fins al dimarts 9 de gener a la Casa dels Entremesos o per correu electrònic (gegantsdelpi@gegantsdelpi.cat). El jurat premiarà amb 250€ l’obra guanyadora, que haurà d’incloure elements identificatius del barri o alguns dels seus entremesos. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions: els Gegants petits del Pi, els Gegants grans del Pi, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo lladre, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Barcelona. Com a novetat, enguany les bases inclouen un punt que especifica que no s’acceptaran obres susceptibles d’haver estat
creades amb Intel·ligència Artificial.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’t, Bestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

En aquesta edició, que se celebrarà del 16 al 24 de març de 2024, la festa comptarà amb la cultura popular com a protagonista.

Podeu consultar les bases aquí.