La Raval's Band actua al Foment Hortenc dins el cicle Cultura Popular als Ateneus

Ara fa dos anys que va arrencar el cicle Cultura Popular als ateneus amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a la nostra ciutat: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona.

Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat artística, no poden ser exhibits a l’espai públic. Per això es posen a la disposició de bandes, cobles, entitats corals i esbarts els espais de diversos ateneus que hi ha a Barcelona i que formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya.

Al programa també hi trobareu els concerts del trimestre de tardor del cicle Concerts de cobla a Barcelona organitzat anualment per la Confederació Sardanista i els Amics dels Concerts.

PROGRAMA

Diumenge 29 de setembre
Raval’s Band
Presenta: Una banda amb swing

Foment Hortenc (c/ Alt de Mariner, 15) – 18.00 h

Nascuda l’any 2005, la Raval’s Band és una banda de música formada per persones que viuen, treballen o estudien al Raval o Ciutat Vella i que toquen algun instrument de vent o percussió. A més d’impartir formació musical als membres de la banda, l’entitat també té un vessant social d’integració i participa activament en el calendari festiu del barri.

Entrades a partir de: 5 euros.
Les entrades es poden adquirir anticipadament aquí.
O també directament a les taquilles dels teatres.