Darrers dies per presentar-se al concurs de cartells de la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa!

Cada any, quan arriba la primera quinzena de novembre, els barris del Clot i del Camp de l’Arpa del Clot s’apleguen per organitzar la seva festa major de manera conjunta. Les celebracions es fan pels voltants de l’11 de novembre, diada de Sant Martí.

Fins al 26 de juliol es poden presentar cartells al concurs de cartells de la Festa Major 2020, engegat per la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa. Les bases ja deixen ben clar que si la festa no es pot celebrar per causes sanitàries, la imatge guanyadora seria la que representaria la Festa Major 2021.

El guanyador o guanyadora del concurs s’endurà un premi de tres-cents euros i una menció a la seva trajectòria en el programa de les festes. Les obres s’han de presentar per correu electrònic abans de les 24 h del dia 26 de juliol.

La Festa Major del Clot – Camp de l’Arpa està protagonitzada per les colles de cultura popular dels dos barris: en Tolc del Clot, els Gegants nous del Clot, els Gegants vells o de roba del Clot, el gegantó Martí del Clot, els Gegants de Sant Josep de Calassanç, les Abelles del Clot, el Pork del Clot, els Diables del Clot, el Ball de Bastons del Clot, l’Esbart Sant Martí i l’Esbart Montserratí Martinenc. També solen participar de les celebracions els Falcons de Barcelona i els Castellers de Barcelona, que van néixer al barri del Clot. Un dels actes més singulars de la festa és el Ball de Rams de Sant Martí, una dansa tradicional que es ballava en algunes exviles del pla de Barcelona.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.