Dissenya el cartell de la XX Ballada de Santa Maria del Mar!

La Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona convoca el primer Concurs del cartell de la Ballada de Santa Maria del Mar, que enguany arriba a la seva 20a edició. Aquesta celebració començà l’any 2003, l’any següent a la reconstrucció dels Gegants de Santa Maria del Mar. La Ballada de 2024, se celebrarà el 26 d’octubre i commemorarà els 600 anys de gegants a Barcelona i a la basílica de Santa Maria del Mar.

Les propostes es poden presentar fins al 31 d’agost a les 23.59 h de manera telemàtica. L’obra guanyadora s’endurà un premi de 200 € i una parella de ninos de goma dels gegants de Santa Maria del Mar. Per a més informació, consulta les bases fen clic aquí.

La Ballada de Santa Maria del Mar és un acte amb molt d’encant i una representació acurada, basat en una trobada singular que porta els convidats a fer un tomb pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera per acabar entrant dins la basílica, on es fa la solemne ballada davant l’altar. En fan d’amfitrions el Rei Salomó i la Reina de Saba i el Dofí Nicolau del Casc Antic.

 

More info