El Guinardó està de festa amb 'Guinardoneja!'

Després d’un any sense festa, del 7 al 16 de maig el barri del Guinardó torna a celebrar la seva festa grossa però sense acabar de ser la tradicional Festa Major. La proposta cultural i festiva d’aquest inici de maig al barri s’ha anomenat ‘Guinardoneja!’ i s’ha preparat des de la Coordinadora d’Entitats del Guinardó i la seva Comissió de Festa Major.

Totes les propostes festives s’han treballat amb aforament limitat, en un recinte tancat i amb reserva prèvia, que es pot fer al web de la Coordinadora d’Entitats.

Les celebracions s’iniciaran el divendres 7 de maig amb el pregó a càrrec de Fernando Marín, del grup de convivència del Guinardó (a les 19.15 h a la plaça del Nen de la Rutlla).

L’endemà dissabte 8 a les 11.30 h a la plaça del Nen de la Rutlla, se celebrarà una sessió de titelles a càrrec de la companyia 3/4 de quinze.

Diumenge 9 a les 12 h hi haurà ballada de gegants a la plaça del Nen de la Rutlla, amb la participació dels Gegants del districte d’Horta – Guinardó, els Gegants del Guinardó i els Gegantons del Xerrac, a més dels seus grallers, capgrossos i una xaranga.

Entre el 7 i el 9 de maig també hi haurà mostres d’artesania i alimentació a la plaça del Nen de la Rutlla.

Diumenge 16 a les 10.15 h es farà una audició de sardanes a la plaça del Nen de la Rutlla amb la Cobla Ciutat de Terrassa i a les 19.15 h, a les pistes de petanca dels jardins de Frederica Montseny, hi haurà havaneres amb el grup La Ribera.

Entre més activitats, també s’ha programat sarsuela, una xerrada, activitats de medi ambient, taitxí, ioga, circ, màgia i concerts de diversos grups. Consulteu-ne tota la programació al web de la Coordinadora d’Entitats del Guinardó.