El Pont d’Arcalís tanca el segon trimestre del cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019

Dijous 4 de juliol a les 19.00 l’Orfeó Martinenc acollirà l’últim concert del segon trimestre del cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019. Hi actuarà el Pont d’Arcalís per presentar el seu treball La Seca, la Meca i les Valls d’Andorra.

Amb més de 25 anys de carrera a les espatlles, el Pont d’Arcalís és un grup referent en l’àmbit de la música folk i d’arrel del país, sobretot de les comarques pirinenques. Format per quatre músics que interpreten gairebé deu instruments diferents, presentaran en concert el darrer treball discogràfic.

Aquest cicle va néixer ara fa dos anys amb la idea de reforçar el vincle entre els ateneus barcelonins, un autèntic reflex de la vitalitat cultural de la societat civil, i les entitats de cultura popular de la ciutat. Tant les entitats participants com els centres acollidors tenen una trajectòria llarga en l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme barcelonins: hi ha molts ateneus centenaris i diverses entitats són capaces de mantenir la tradició alhora que exploren nous camins creatius.