Els Castellers de Barcelona celebren els seus 51 anys a la xarxa!

Cada any per aquestes dates, els Castellers de Barcelona celebren la seva diada de l’aniversari, a la qual hi conviden un parell de colles castelleres més. Aquest passat cap de setmana s’havia de celebrar la festa a la plaça de Sant Jaume però a causa de la crisi del Coronavirus no s’ha pogut fer tal i com estava previst.

Tot i així, les ganes de fer festa les han mantingut intactes i la colla degana de la ciutat no ha volgut renunciar a la seva presència, d’una manera o d’una altra, a la plaça de Sant Jaume. Per això han preparat en secret un concert de gralles i tabal davant de l’Ajuntament, que podeu veure aquí. La imatge és impactant: la plaça gairebé buida, amb veïns i veïnes que passegen i es queden sorpresos en veure els músics al mig de la plaça.

Fins al dia 12 de juny continuen les activitats de l’aniversari, totes en línia. De moment ja s’han penjat alguns dels vídeos de la sèrie Castells inoblidables, que repassen alguns dels castells més destacats que han realitzat al llarg de la seva dilatada història. A més, hi ha altres activitats en format vídeo com ara una xerrada sobre trastorns alimentaris i castells, un vídeo sobre com ha canviat la colla al llarg d’aquests anys i un contacontes. La majoria dels vídeos els podeu trobar al canal de Youtube de la colla.

Podeu consultar tota la programació clicant aquí.