Els Castellers de Barcelona signen la millor actuació de la seva història

Aquest migdia, a la festa major del Clot, els Castellers de Barcelona han fet història reeditant el nou de vuit i descarregant un quatre de nou amb folre. Els vermells han tornat a trencar els seus registres completant els seus tres millors castells i el pilar de mèrit. El primer a arribar ha estat el nou de vuit, amb canvis d’última hora, però que ha acabat en èxit. El tres de nou amb folre ha tornat a ser el segon castell dels barcelonins. Un debut al pis de terços no ha estat impediment perquè se l’apuntessin per segon cop consecutiu i afrontessin així el tercer objectiu de la jornada i que els havia quedat pendent de descarregar a Gràcia: el quatre de nou amb folre. La colla degana de la ciutat ha completat la millor actuació dels seus 46 anys d’història, que ha acabat amb un pilar de sis.

Els Castellers de Sabadell han compartit protagonisme amb els de Barcelona en descarregar en segona ronda el quatre de nou amb folre, primer del seu historial. L’acompanyarien del tres de nou amb folre i el set de vuit, per fer la seva millor actuació. Els Castellers de la Vila de Gràcia, finalment, han calcat la magnífica actuació dels vallesans, i l’han guarnit amb un pilar de sis.

Aquesta era la penúltima cita dels Castellers de Barcelona, que tanquen aquesta setmana la temporada anant a Terrassa a la diada dels Minyons.