La Salut esclata amb la festa major

Del 6 a l’11 de setembre la Salut celebra la festa major. Al programa d’enguany hi ha diversos punts a destacar, com ara les millores en sostenibilitat (amb l’ús de plats i coberts compostables) i en inclusió (amb activitats adaptades i en llengua de signes). El cartell és obra de Miguel Gallardo.

La festa se celebra en honor a la Mare de Déu de la Salut i inclou també tot d’actes de cultura popular, que us enumerem a continuació:

Divendres 6 de setembre

17.30 h. Cercavila amb els Gegants de la Salut, de l’escola Reina Elisenda i diverses entitats del barri i de Gràcia.

  • Recorregut: rambla de Mercedes, avinguda del Coll del Portell, carrer dels Albigesos, carrer del Repartidor, baixada de la Glòria, carrer de Verdi (entrada al mercat de Lesseps), Travessera de Dalt, carrer de Santa Perpètua i plaça de Lesseps.

20 h. Pregó de festa major a càrrec de Patrícia Bargalló, actriu. Activitat adaptada amb llengua d’interpretació de signes. A la cantonada del carrer de Verdi amb la baixada de la Glòria.

20.30 h. Correfoc infantil a la placeta Baixada de Briz.

Dissabte 7 de setembre

20.00h Pregó del carrer d’Argentona i traca de començament de festa major.

Diumenge 8 de setembre

D’11 h a 14 h. Activitats per a la mainada, adaptades amb llengua d’interpretació de signes. Hi haurà taller de castells a càrrec dels Castellers de la Vila de Gràcia.

18 h. Ballada de sardanes al Santuari de Sant Josep de la Muntanya.