El barri de Canyelles està de festa major

La festa major del barri de Canyelles, situat al districte de Nou Barris, se celebra del 5 al 13 d’octubre.

El barri de Canyelles es va construir el 1974 i és, de fet, l’últim polígon d’habitatges de l’etapa franquista. Durant els primers anys, hi havia mancances en molts serveis i infraestructures, però al començament de la dècada dels noranta s’hi visqué una millora molt important, que ha anat augmentant progressivament fins avui. Això va ser possible gràcies a l’obertura de noves xarxes de comunicació –com les rondes– i a l’arribada del metro i línies d’autobús.

Aquests dies hi trobareu un ampli reguitzell de propostes aptes per a tots els públics i edats.

Dissabte 5 la festa començarà amb el ‘chupinazo’ d’inici de les festes (11 h) i la cercavila de festa major amb els Tabalers de Cua, els Gegants de la plaça Nova i els Gegants del Raval. La cercavila sortirà a les 11.30 h des del local de l’Associació de Veïns i Veïnes (carrer de Federico Garcia Lorca, 27).

Diumenge 6 d’11 a 14 h es farà la mostra d’entitats del barri. A les 18h la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris actuarà a la terrassa del parc de Josep Maria Serra i Martí. Allà mateix s’hi faran havaneres i rom cremat a càrrec del grup Xarxa (20 h).

Durant la setmana hi haurà jocs gegants (dilluns 7 a les 17 h), contacontes (dimarts a les 18 h), jocs infantils (dijous a les 17 h) o sevillanes (divendres a les 18 h).

Dissabte 12 a les 11 h els més menuts gaudiran d’animació infantil i hi haurà botifarrada popular al parc de Josep Maria Serra i Martí. Diumenge a les 12 h es farà la missa rociera i paella popular. Ja a la tarda, hi haurà el correfoc a càrrec dels Diables del Barri Gòtic, acompanyats pel grup Percúdium. A les 22 h s’encendrà la traca de fi de festes, també a la terrassa del parc de Josep Maria Serra i Martí.

Aquí ho trobareu tot. Que en gaudiu!