Festa Major de Sants. Els actes de cultura popular de dissabte 24 d'agost

Un any més, la Festa Major arriba a Sants, un dels barris més actius de la ciutat festivament parlant. La festa s’estructura al voltant del dia 24 d’agost, diada de Sant Bartomeu, patró de Sants. De fet, enguany les celebracions aniran del mateix dissabte 24 d’agost al diumenge 1 de setembre. Com de costum, la festa compta amb una programació oficial a la qual se suma la programació dels carrers i places participants. En aquesta edició, es guarniran tretze carrers i places, una xifra menor que la de l’any passat, perquè es perd el carrer de Rossend Arús. Però no tot són males notícies: els carrers de Vallespir, Guadiana, Sagunt, Rosés i Papin estan d’aniversari.

Us oferim la programació de cultura popular de les festes:

Dissabte 24 d’agost, diada de Sant Bartomeu

Ofrena floral a Sant Bartomeu. A càrrec dels Castellers de Sants, comissions de festes dels carrers, veïns i veïnes. A les 10.00h a l’església de Santa Maria de Sants i al Mercat de Sants.

Balls i lluïments de les colles de cultura popular. Amb els Gegants de Sants, la Banda del Triangle, els Tabalers i Diables de Sants i artistes de l’espectacle “Expressions del món”. L’acte finalitzarà amb un pilar dels Castellers de Sants. A les 19.00h al parc de l’Espanya Industrial.

Pregó de Festa Major. A càrrec de Toni Rovira. A les 20.00h al parc de l’Espanya Industrial.

Traca d’inici de Festa Major. A les 20.00h al carrer de Papin. A les 20.30h a cal Borinot (comtes de Bell-lloc, 49). A les 21.00h als carrers de Robrenyo, Finlàndia i la plaça de la Farga. A les 21.30h al carrer de Galileu. A les 22.00h al carrer de Guadiana. A les 22.00h al carrer d’Alcolea de Dalt, amb cercavila posterior. A les 23.00h al carrer d’Alcolea de Baix.

Tabalada. A càrrec dels Tabalers de Sants. A les 22.05h al carrer de Guadiana.