Festa Major de Sants. Els actes de cultura popular del cap de setmana del 31 d'agost i 1 de setembre.

Un any més, la Festa Major arriba a Sants, un dels barris més actius de la ciutat festivament parlant. La festa s’estructura al voltant del dia 24 d’agost, diada de Sant Bartomeu, patró de Sants. De fet, enguany les celebracions aniran del mateix dissabte 24 d’agost al diumenge 1 de setembre. Com de costum, la festa compta amb una programació oficial a la qual se suma la programació dels carrers i places participants. En aquesta edició, es guarniran tretze carrers i places, una xifra menor que la de l’any passat, perquè es perd el carrer de Rossend Arús. Però no tot són males notícies: els carrers de Vallespir, Guadiana, Sagunt, Rosés i Papin estan d’aniversari.

Us oferim la programació de cultura popular de les festes:

Dissabte 31 d’agost

Lliurament dels premis populars de guarniment de carrers. A càrrec de Núria Feliu i amb els Gegants de Sants. A les 12.00h al carrer de Valladolid.

Diada castellera. A càrrec dels Castellers de Sants. A les 18.00h a la plaça de Bonet i Muixí.

Pilar caminant. A càrrec dels Castellers de Sants. A les 18.30h des de la plaça de Bonet i Muixí.

Sardanes. A càrrec de la Principal de Llobregat. A les 18.00h a la plaça de la Farga.

Correfoc. Amb els Diables de Sants, els Banyuts de Vallirana i les Guspires de Sants. A les 21.30h a la plaça d’Osca, amb final a la plaça de Bonet i Muixí.

Traca final de Festa Major. A les 21.00h al carrer de Robrenyo. A les 2.00h al carrer de Papin. A les 2.30h als carrers d’Alcolea de Dalt i Valladolid. A les 3.00h als carrers d’Alcolea de Baix, Finlàndia, Galileu, Guadiana, Sagunt, Vallespir i a la plaça de la Farga.

Diumenge 1 de setembre

Piromusical. Marcarà el final dels actes unitaris de la Festa Major. A les 22.00h a les grades del parc de l’Espanya Industrial.