El barri de Vilapicina i la Torre Llobeta celebra la festa major

Tot a punt a Vilapicina i la Torre Llobeta per celebrar la festa major. Del 5 al 13 d’octubre, al barri us hi esperen activitats tan diverses com les passejades, les tardes de joc infantils, la bicicletada o els balls. Sense oblidar, és clar, la paella popular, el concert amb les cançons entranyables de tota la vida, la sessió amb Dj, el teatre o el sopar veïnal. Tot ho trobareu aquí, en el butlletí de l’Associació de veïns i veïnes de Torre Llobeta i Vilapicina.

La festa tindrà també un component social amb la gimcana “Suma salut pel barri”, que ens permetrà conèixer les entitats i projectes de salut comunitària del barri. Serà el dimecres 9 d’octubre a partir de les 17 h, a la plaça Carmen Laforet.

Quant a la cultura popular, dissabte 5 es donarà el tret de sortida a la festa major amb els tabalers de la colla Bruixes i Bruixots de la Trinitat Nova. A les 10 h es farà la passejada històrica des de Santa Eulàlia de Vilapicina fins a Sant Andreu.

El diumenge 6 a les 19 h es farà la missa de festa major, seguida de cants de gòspel, a la parròquia de Santa Eulàlia.

El dilluns 7 a les 17 h es durà a terme un concert de cant coral a la parròquia de Santa Eulàlia.

Pel dimarts 8 està programada la tarda de la gent gran amb teatre, corals i berenar al casal de gent gran del barri.

El divendres 11 hi haurà jocs infantils i berenar amb pa i xocolata a la plaça de Pau Claudel (17 h).

La festa es clourà el diumenge 13 amb activitats tot el dia, que acabaran amb havaneres i rom cremat a la plaça de Torre Llobeta (18 h).

Ah! I recordeu que podreu gaudir també d’un esdeveniment ben únic. L’exposició de les obres que van prendre part en el Penj’art. Molt bona festa major a tothom!