Ja és aquí el concurs del cartell de la festa major del Casc Antic 2020

Enguany, la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic (federació que aplega les colles i entitats del barri que participen en la festa) convoca el vuitè concurs per a triar el cartell que representarà la festa major. Les obres s’han de presentar per correu electrònic fins al 30 d’abril. El cartell guanyador s’endurà un premi de cinc-cents euros. Les bases es poden consultar aquí.

Els històrics barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera ja fa anys que s’ajunten per celebrar la Festa Major del Casc Antic, pels volts de la diada de Sant Pere, el 29 de juny. Enguany és previst que se celebrin del 18 al 30 de juny.

Les festes duren un parell de setmanes i inclouen tota mena d’activitats tradicionals: el pregó, la trobada de gegants, el correfoc… També tenen uns protagonistes destacats: les colles de cultura popular del barri, com ara els Gegants del Casc Antic, els Gegantons del carrer de la Princesa, els Gegants de Sant Pere de les Puel·les i els seus Gegants petits, els Gegants de Santa Maria del Mar, l’Esbart Espiga d’Or, el Dofí del Casc Antic, els Bastoners del Casc Antic i els Diables del Casc Antic.