Ja és aquí la 13ª edició del Concurs Barcelona Percussió

El 27 de maig, se celebra a la plaça del Nen de la Rutlla la 13ª edició del Concurs Barcelona Percussió: un esdeveniment multitudinari on 16 grups del territori es donaran cita per competir en les dues categories del concurs: lliure i tradicional.

A les 16 h hi haurà dues rues pel barri del Guinardó: una començarà i acabarà a la plaça del Nen de la Rutlla i l’altra començarà a la plaça del Guinardó, per acabar també a la plaça del Nen de la Rutlla. A les 17 h, un cop s’hagin reunit les dues rues, començaran les eliminatòries. Cada grup disposarà de 4 minuts per interpretar un tema davant del jurat, format per 3 professionals de la música experts en percussió, tradició i coreografia.

A les 19 h acabaran les eliminatòries i el jurat disposarà de fins a una hora per decidir quins 8 grups dels 16 participants passaran a les finals, que començaran a les 20 h. Aquestes tindran un format campionat per eliminatòria que resulta molt emocionant: s’emparellaran els grups de manera aleatòria i tots disposaran de 6 minuts per actuar davant del jurat. Quan acabin, el jurat decidirà al moment quin grup seguirà.

Un cop tots els grups hagin actuat, hi haurà l’entrega de premis: primer, segon i tercer per cada categoria, i premi al grup revelació i premi del públic.

Attachments