Ja són aquí els Tres Tombs de Sant Andreu 2022

La popular cavalcada es farà el proper diumenge 16 de gener a partir de les 11.30 h i s’haurà de desenvolupar amb respecte a les mesures de prevenció de la covid-19.

El passat agrícola del barri de Sant Andreu de Palomar es fa evident durant la desfilada dels Tres Tombs, que enguany tindrà lloc la vigília del dia de Sant Antoni. És la primera de les dues que es fan a la ciutat i hi trobareu els llancers de la Guàrdia Urbana, bandes de música, cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges: calesses, berlines, tartanes, faetons, carros de traginer… En arribar al passeig de Fabra i Puig, la cavalcada fa tres tombs entre el carrer Gran de Sant Andreu i el de Concepció Arenal.

Horaris:

10 h: Concentració al recinte de la Fabra i Coats

11.30 h: Sortida

12 h: Benedicció

Recorregut: carrer de sant Adrià – carrer del Segre – passeig de Torras i Bages (fins al carrer de Valentí Iglésias) – passeig de Torras i Bages – carrer del Segre – carrer de Virgili – rambla de l’Onze de Setembre – passeig de Fabra i Puig (Tres Tombs entre el carrer Gran de Sant Andreu i el de Concepció Arenal)

Espais reservats per a persones amb discapacitat: passeig de Fabra i Puig (a l’altura del carrer de Neopàtria) i passeig de Torras i Bages (a l’altura del carrer de Malats).

Composició de la cavalcada:

1.         Llancers de la Guàrdia Urbana

2.         Cap de Colla

3.         Carrossa de Sant Antoni Abat

4.         Colla de Genets i Amazones

5.         Cap de Bandera

6.         Banderer

7.         Cordonistes

8.         Carro de carrera

9.         Carros a la pagesa

10.      Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris

11.      Banda de Música de la Casa de Granada de Barcelona

12.      Carruatge de dues rodes

13.      Carruatges a llimonera de quatre rodes

14.      Carruatges amb més de dos cavalls