Ja són aquí els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu 2021!

Aquest any, la 29a edició d’Els Tres Tombs Infernals serà especial, diferent. Les circumstàncies ocasionades per la pandèmia de la COVID-19 obliguen a repensar qualsevol esdeveniment i l’acte no es farà al carrer amb el seu format habitual de representació teatral i tombs de foc.

La situació obliga a utilitzar altres formats de comunicació i relació entre totes i tots plegats i des de la Satànica s’ha aprofitat aquest aprenentatge per evitar que un acte que ja ha passat a ser tradicional en el calendari festiu de Sant Andreu passés com si res. A més, s’ha aprofitat per tal que aquesta edició fos el màxim de participativa possible i oberta, com ha estat sempre, a tot aquell que hi vulgui participar.

Així doncs, Els Tres Tombs Infernals, que s’haurien fet el dia 9 de gener de 2021 es transformaran en Els Tres Tombs Infernals Escàpols, un joc interactiu, a l’estil d’una Escape Room. El joc es desenvoluparà entre l’11 i el 23 de gener i està dirigit a tothom qui vulgui passar una estona entretinguda. Els participants hauran de superar diverses proves relacionades amb personatges de l’acte i alguns moments clau que trobaran a les botigues de Sant Andreu.

Cada cop que se supera una de les proves, el participant rebrà un codi que, juntament amb els codis de totes les proves, donarà accés a un formulari a la web del joc per tal d’introduir-los,  demostrar que s’ha superat el joc i participar al sorteig d’uns petits obsequis:

  • Samarreta disseny exclusiu La Satànica de Sant Andreu
  • Got reutilitzable de la Satànica de Sant Andreu
  • Mascareta de la Satànica de Sant Andreu

A més, el dia 9 de gener a les 20.30 h, La Satànica penjarà a les seves xarxes socials el vídeo Tres Tombs Infernals Virals, un vídeo on es recorda com es va poder viure l’acte altres anys i es pot veure una mica de la representació, amb el Dimoni i Sant Antoni fent una videotrucada junt a d’altres personatges de la representació.

Podeu consultar tot el programa dels Tres Tombs a Sant Andreu clicant aquí.