Ja són aquí les Festes de Primavera del Clot 2022

La Federació d’Entitat del Clot – Camp de l’Arpa torna a omplir els carrers amb cultura popular i altres activitats per celebrar les Festes de Primavera. Els actes festius van començar divendres 6 de maig i duraran fins divendres 27. En el següent enllaç, es pot consultar el programa complet:

Festes de Primavera del Clot i del Camp de l’Arpa 2022 – Programa

El Centre Cultural La Farinera del Clot ha estat l’encarregat d’inaugurar les festes amb el festival de cultura i música llatina La Kumbiamba, celebrat el cap de setmana del 6 i 7 de maig. Per la seva banda, les entitats de cultura popular van protagonitzar dissabte 7 la primera cercavila de la temporada, des de la pl. Can Robacols fins a la pl. del Mercat.

El gruix de les activitats arriba dissabte 14 de maig, amb dues fires d’artesania (al c. Rogent), el ball de rams de l’Esbart Sant Jordi, la festa del 50è aniversari de l’Esplai Sant Josep de Calassanç i la Perclotada, una trobada de percussió que recorrerà els carrers del barri a partir de les 17 h.

Destaquen també el concert que el grup d’havaneres Les Anxovetes oferirà diumenge 15 davant de La Farinera i l’arrossada popular de diumenge 22 a l’av. Meridiana (amb c. Corunya).