La Festa Major de la Sagrada Família 2020 se celebrarà a l'octubre

La pandèmia del covid-19 ha trastocat el calendari festiu de la ciutat. A l’Eixample, les festes majors de la Sagrada Família, la Dreta de l’Eixample i el Fort Pienc se celebren a la primavera. La primera es va anul·lar i es celebrarà a l’octubre, a les dates de la festa de tardor del barri. La Dreta de l’Eixample acaba de finalitzar una pionera Festa Major virtual i la Festa Major del Fort Pienc, que havia de celebrar-se durant la segona quinzena del mes de juny, ha estat cancel·lada.

La Festa Major de la Sagrada Família se celebrarà del 16 al 25 d’octubre. El programa acollirà actes totalment virtuals i altres amb limitació d’aforament dins d’equipaments municipals i interiors d’illa del barri.

Les activitats que es facin al carrer o en espais interiors es repetiran en diferents passis perquè hi puguin participar major número de veïns i veïnes.

Actualment la Coordinadora d’Entitats està treballant en el programa i en les mesures que s’hauran d’aplicar per mantenir la distància de seguretat.