La Fira de Nadal de la Sagrada Família 2021, amb esperit gaudinià

La Fira de Nadal de la Sagrada Família ha programat tot un seguit d’activitats, especialment dedicades a la canalla, per animar aquests dies de compres nadalenques. La fira té lloc entre els dies 27 de novembre i 23 de desembre, des de les 10 h del matí fins les 21 h, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h.

Nascuda als anys 60, com els anomenats “boomers”, la Fira de Nadal de la Sagrada Família és el mercat nadalenc de més tradició de l’Eixampleuna fira madura però que es renova cada any per oferir un bon grapat d’activitats per a tota la família.

El mercat nadalenc compta amb un total de 68 parades que es distribueixen de la següent manera: 14 dedicades a la venda d’arbres i plantes de Nadal, 29 destinades a la venda de pessebres i guarniments, 8 parades de llaminadures, castanyes i xurreries, i 17 parades de venda de regals, principalment d’artesania, bijuteria i roba.

Una fira amb esperit gaudinià

En aquesta edició, la Fira ha programat una dotzena d’activitats, algunes d’elles en col·laboració amb la Junta Constructora de la Sagrada Família i la Xarxa Dos Deu. Durant tota la Fira es podrà participar en el joc “Troba els caganers”, en què els participants hauran de trobar vuit caganers blancs amagats entre les parades (sorteig de 75€). La inauguració de la Fira serà el 28 de novembre, un dia després del seu inici, amb la benvinguda de l’Elf (12 h).

Activitats familiars

4 de desembre a les 11 h
Joc educatiu. “Gaudí Nadalenc”

5 de desembre a les 11 h
Taller “La fabriqueta dels malabars”

6 de desembre a les 11.30 h
Conta Contes

7 de desembre a les 11.30 h
Taller “Fem Decoracions”

8 de desembre a les 11.30 h
Taller “Pintem Cares”

11 i 12 de desembre a les 11 h
Jocs de l’època d’en Gaudí

12 de desembre a les 11.30 h
Taller “Fem clauers i xapes amb mandales del Nadal”

16 de desembre a les 18 h
Lliurament premi “Troba els caganers”

18 de desembre a les 11 h
Màgic Moment. Trucs de màgia animats per l’elf DiverEduqui

18 de desembre a les 17 h
Fem cagar al tió

19 de desembre a les 11 h i les 17 h
Carta al Pare Noel. El Pare Noel recorrerà la fira recollint les cartes i lliurant caramels