L'agenda de la setmana del cicle de Cultura Popular als Ateneus

Aquesta tardor, el cicle ‘Cultura Popular als Ateneus’ torna amb més força que mai. D’ençà de la seva primera edició ara fa quatre anys, el cicle vol unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona.

Consulteu tota la programació del cicle aquí.

Aquest cicle té l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són espectacles de qualitat a càrrec d’esbarts, bandes, corals i cobles de la ciutat i de l’Àrea Metropolitana, que es posen en escena en un marc de luxe: els ateneus que hi ha per tot Barcelona. Tots formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya.

Per accedir a l’ateneu cal complir les mesures de seguretat (mascareta, distància i neteja de mans amb gel hidroalcohòlic). A més, és necessari reservar entrada pels espectacles. Tots els actes funcionen mitjançant el mètode de la taquilla inversa, de manera que l’espectador tria quina aportació vol fer.

Us presentem la programació:

Dijous 23 de desembre – 19 h al Casino l’Aliança del Poblenou
Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
Presenta: Concert de Nadal, amb Josep Fadó
Reserva la teva entrada aquí.

Dijous 23 de desembre – 19 h als Lluïsos d’Horta
Societat coral La Badalonense
Presenta: Un musical de Nadal
Reserva la teva entrada aquí.

Consulta tota la programació del cicle aquí.