Les audicions de sardanes de la quinzena

Ja ho deia el poeta Joan Maragall: ‘La sardana és la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan’. Com és sabut, la nostra ciutat té un calendari festiu que no s’atura i, de fet, s’omple durant tot l’any d’aplecs i ballades de sardanes. Aquestes ballades es fan tant durant les festes majors com en cicles i aplecs exclusivament sardanistes, i sovint van acompanyades del so de la cobla, que interpreta el programa musical en directe.

Ara per ara només es poden fer audicions amb reserva d’entrada, però les entitats sardanistes no s’aturen i continuen programant concerts de cobla. Us deixem amb el programa d’audicions de sardanes de la quinzena.

Dissabte 24 d’abril

Plaça Major de Nou Barris –  12 h – Amb la Cobla Ciutat de Girona. Entrades esgotades.

Pla de la Seu – 18 h – Amb La Principal del Llobregat. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Diumenge 25 d’abril

Parc de la Guineueta – 11.30 h – Amb la Cobla Mediterrània. Inscripcions a asiclave@gmail.com i al telèfon 664.36.48.14.

Pla de la Seu – 11.30 h – Amb la Cobla Ciutat de Granollers. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Dissabte 1 de maig

Carrer de Tamarit amb Comte de Borrell – 11.30 h – Amb La Nova Vallès. Inscripcions a janglada50@gmail.com i al telèfon 625.49.49.72.

Diumenge 2 de maig

Pla de la Catedral – 11.15 h – Amb la Cobla Ciutat de Cornellà. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Dilluns 3 de maig

Casino l’Aliança del Poblenou (Rambla del Poblenou, 42) – 19 h – Amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i la Cobla de l’Esmuc. Concert ‘Segundo de Chomón i Robert Gerhard: dos aniversaris de dos innovadors’. Reserva d’entrades aquí. Taquilla inversa.

Dissabte 8 de maig

Pla de la Seu – 18 h – Amb La Principal del Llobregat. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Diumenge 9 de maig

Pla de la Seu – 11.15 h – Amb la Cobla Sabadell. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Parc de la Guineueta – 11.30 h – Amb La Flama de Farners. Inscripcions a asiclave@gmail.com i al telèfon 664.36.48.14.

Plaça de Sarrià – 12 h – Amb la Cobla Baix Llobregat. Inscripcions a taula.entitats.sarria@gmail.com i al telèfon 633.33.02.98.

Diumenge 16 de maig

Plaça d’Eivissa – 11.30 h – Amb la Cobla Ciutat de Terrassa. Inscripcions a grupsardanistahorta@gmail.com i al telèfon 649.18.25.70.

Les ballades de sardanes a la ciutat són organitzades per l’Agrupació Cultural Folklòrica, l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé, l’Associació de Veïns del parc de l’Escorxador, les colles sardanistes de la ciutat, la Comissió Sardanista del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el Foment de la Sardana de Barcelona, el Foment Sardanista Andreuenc, el Grup Sardanista d’Horta, l’Obra Sardanista de les Violetes del Bosc i la taula de sardanes de Sarrià – Sant Gervasi.