Les Festes de Sant Josep Oriol 2023 ja tenen cartell!

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol han presentat el cartell que anunciarà la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats. Des de l’organització s’està treballant per adaptar els actes a la pandèmia i poder presentar unes festes amb actes presencials i virtuals.

El cartell s’ha presentat mitjançant un vídeo a Youtube, on es poden veure totes les obres presentades. En total han sigut dotze els artistes que han participat en el concurs, havent presentat un total de quinze obres.

El cartell guanyador d’enguany és obra de Germán García-Salmones i ha estat triat pel jurat donada la seva composició innovadora amb els gegants del Pi, el Lleó i la Mulassa de Barcelona. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’tBestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

Les festes se celebraran del 18 al 26 de març de 2023. A més, a partir del 7 de març es podrà visitar a la Casa dels Entremesos l’exposició de tots els cartells presentats al concurs.