Montbau celebra la seva Festa Major 2022

Montbau és, un any més, el darrer barri d’Horta-Guinardó en celebrar la Festa Major. Coincidint amb l’onomàstica del seu patró, Sant Jeroni, el barri es posa a punt per gairebé dues setmanes de festa. La ciutadania i les entitats hi organitzen activitats esportives, infantils, tradicionals, artístiques, musicals, gastronòmiques. En definitiva, un programa que mostra la riquesa associativa d’aquest barri.

Els prolegòmens de la festa s’iniciaran el dijous 29 de setembre amb la presentació d’un llibre dels 50 anys de la Coral Sant Jeroni i dos actes del festival Literatura en trànsit. El divendres 30, entre d’altres activitats, hi haurà la lectura del pregó de la Festa Major a càrrec de les JAM (Joventuts Alternatives de Montbau) i un correfoc infantil i adult de la Colla Diables de Montbau.

Des d’aleshores, el barri viurà dos caps de setmana de festa, actuacions musicals o activitats infantils i gastronòmiques, abans que el diumenge 9 l’espectacle pirotècnic marqui el final de la Festa Major.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major de Montbau al llibret adjunt.

Bona festa!