Nou Barris celebra la primavera amb una festa adaptada

Enguany no tindrem Festa Major de Nou Barris. Com l’any passat, la pandèmia de la covid-19 ens impedeix fer grans celebracions. I ho trobem a faltar. Us trobem a faltar. Perquè poques coses ens agraden més que sortir al carrer i gaudir amb veïns i veïnes d’aquestes tradicionals festes, punts de trobada i de germanor a partir dels quals celebrar la vida i el que convingui.

Tot i això, no ens conformem. Així que aquest any hem decidit aprofitar l’oportunitat que se’ns brinda. Sota el nom de Celebrem la primavera a Nou Barris”, hem organitzat un cap de setmana ple de propostes diverses, incloent-hi el sempre reeixit mercat artesanal. Ho hem fet, òbviament dins dels marges que ens permet la pandèmia, i complint amb rigor amb totes les mesures sanitàries.

Aquí trobareu el programa complet. A continuació us el desglossem i incloem els enllaços des d’on fer les reserves.

Divendres 14 de maig

17.30 h. Concert de banda amb la Banda Municipal de Barcelona

20.30 h. Màgia mentalista amb Luko Corleone

Dissabte 15 de maig

12 h. Combinat de Circ amb el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rível

17.30 h. Teatre d’improvisació amb Planetaimpro

20.30 h. Concert de jazz, swing, músiques jamaicanes i versions amb The Goliards Collective

Diumenge 16 de maig

12 h. Dansa per a infants amb Twins

17.30 h. Concert de banda amb la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris

20.30 h. Concert de flamenc-fusió amb Pedro Javier González Trio i el bailaor Jose Manuel Álvarez

A banda d’aquests espectacles, a la plaça Joaquim Serra (davant de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris), s’hi celebrarà el tradicional mercat artesanal. Divendres 14 de maig, de 18 a 20 h. I dissabte 15, de 10 a 20 h. Per poder-hi accedir no caldrà reserva prèvia, tot i que l’aforament estarà limitat.

Mesures per a persones amb discapacitat

La festa compta amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat i amb servei d’interpretació amb llengua de signes a dos dels actes, concretament el de la màgia mentalista i el del teatre d’improvisació. A més, el document que us hem adjuntat incorpora mesures d’accessibilitat comunicativa.

Gratuït, amb reserva prèvia, i mesures sanitàries per la covid-19

Totes les activitats són gratuïtes i necessiten de reserva prèvia (excepte el mercat artesanal), ja que l’aforament ve limitat en funció de les disposicions sanitàries vigents. Us recordem que l’ús de la mascareta (ben posada) és obligatori. El públic disposarà d’hidrogel per a la higiene de mans. La distància de seguretat i la neteja després de cada espectacle estan garantides.

Que en gaudiu! I feliç primavera!