#OrgullSantMartí, el nou espectacle de l'Esbart Sant Martí

Per tal de continuar amb la celebració del seu setanta-cinquè aniversari, l’Esbart Sant Martí es prepara per estrenar el seu nou espectacle: #OrgullSantMartí. Es tracta d’un recorregut per la història del grup, durant el qual es podrà gaudir de les danses més representatives de l’esbart, mostrant l’evolució que ha tingut al llarg dels anys. A més, excepcionalment l’espectacle comptarà amb dansaires de les diverses èpoques del grup, que s’han succeït al llarg de les més de set dècades de vida de l’esbart.

L’espectacle #OrgullSantMartí es podrà veure el dissabte 29 de maig a les 18 h al Casino l’Aliança del Poblenou. El preu de l’entrada és per taquilla inversa.

Per a més informació i reserva d’entrades, cliqueu aquí.

L’Esbart Sant Martí va ser fundat l’any 1945. La primera actuació del nou esbart –amb cobla, disseny de vestuari i il·luminació– es va fer l’any 1947.

L’Esbart Sant Martí disposa de dues seccions. El cos de dansa es dedica a recuperar i difondre les danses tradicionals de tots els territoris de parla catalana, i també a fer coreografies i espectacles de nova creació. Disposa d’un grup d’iniciació per a infants de quatre a nou anys, un grup infantil per a nens de deu a dotze anys, i un altre de juvenil per a nois de tretze a disset. L’altra secció és l’escola de dansa clàssica, creada el 1968 i dedicada a l’ensenyament del ballet clàssic per a nens de més de cinc anys.