Participa al Concurs del Cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2022!

La Comissió de Festes de Sant Gervasi organitza un concurs per a la creació del cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2022, que enguany tindrà lloc del 17 al 19 de juny. Teniu temps fins al 19 d’abril per lliurar les vostres propostes a l’adreça de correu fmsantgervasi@gmail.com.

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major. El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i d’altres peces promocionals.

Per consultar les característiques tècniques dels cartells presentats, que poden ser més d’un per autor, i les bases del concurs, us podeu adreçar, aquí.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 26 d’abril de 2022 al web de la Comissió de Festa Major.

El cartell guanyador i una selecció dels cartells presentats a judici del jurat podrien ser objecte d’exposició.

El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2022, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 300 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 17 al 19 de juny.