Presentat el cartell de la Festa Major de les Corts 2020!

Passejant pel districte de les Corts, recorrent els seus carrers i places amb unes cames plenes de vida i caminant cap al futur, descobrim enguany una Festa Major diferent. 

Alegría” és el cartell guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de les Corts 2020. Aquesta obra, del dissenyador gràfic murcià Rubén Lucas García, va ser la més votada pel jurat d’entre la vintena de treballs que es van presentar enguany al concurs.

“Alegria” de viure una festa major diferent, adaptada a les circumstàncies excepcionals a causa de la covid-19, però intentant gaudir-la, aquest cop des de casa o amb activitats de petit format. Però també la simbologia d’unes cames acolorides que passegen pel districte i ens marquen el camí a recórrer cap a l’edició del 2021 per tal de recuperar una Festa Major en majúscules.

La pandèmia ha fet que el Districte hagi hagut de readaptar una festa major amb més de dos-cents anys de vida, per complir amb els protocols sanitaris vigents. En breu tindreu disponible la programació al web.