Presentat el cartell de la Festa Major del Poble-sec 2021!

El Centre Cultural Albareda ha acollit la presentació del cartell guanyador del 24è concurs de cartells de la Festa Major del Poble-sec. El concurs es va convocar al maig i s’hi van presentar 44 propostes.

Al concurs, el tema del cartell era lliure, però es valorava positivament l’ús de motius o imatges que poguessin associar-se al Poble-sec, a la seva història i molt particularment les referències al 120è aniversari del naixement de la ballarina María Yáñez “la Bella Dorita”. Així és com al cartell hi apareix aquest popular personatge, a més de nombrosos elements festius del barri: els gegants nous, els gegants vells, el nan Aquilino, el ball de bastons, els castellers, els tabalers, el gat Sírius… i el singular edifici d’El Molino.

El mateix centre acull fins al 24 de juliol una exposició amb els cartells presentats al concurs. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.45 h. Eld dissabtes l’exposició estarà oberta en horari de tarda. La Festa Major del Poble-sec començarà el 16 de juliol i properament se’n donarà a conèixer la programació.

Al mateix espai també s’hi pot veure una mostra de 7 de Cultura. Aquesta exposició és un recull de les activitats organitzades pel Consell de Cultura Popular i Tradicional del Poble-sec, que treballa per recuperar i/o mantenir les activitats més conegudes i reconegudes del costumari català: des de la castanyada o les festes de primavera fins a la darrera incorpació: la catifa de Corpus.