Presentat el cartell de les Festes de Sant Josep Oriol 2021!

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol han presentat el cartell que anunciarà la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats. Des de l’organització s’està treballant per adaptar els actes a la pandèmia i poder presentar unes festes amb actes presencials i virtuals.

El cartell s’ha presentat mitjançant un vídeo a Youtube, on es poden veure totes les obres presentades. En total han sigut vuit els artistes que han participat en el concurs, havent presentat un total de disset obres. D’entre totes aquestes, el jurat format per geganters, veïns i comerciants del Gòtic ha classificat en tercera posició l’obra de Nicolas Lavigne i en segona posició el dibuix de Maria i Nico.

El cartell guanyador d’enguany és obra de Jennifer Romero i ha estat triat pel jurat donada la seva composició amb els músics, la basílica del Pi i les nombroses figures que hi apareixen. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions. En aquesta ocasió es tracta dels Gegants grans del Pi, en Perot lo lladre, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Barcelona.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’tBestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

En aquesta edició tan especial, que se celebrarà del 13 al 23 de març de 2021, està previst que la festa s’adapti a les mesures de seguretat i sanitàries, preveient que es pugui dur a terme en un format semipresencial i virtual, preservant els actes que en són propis.