S'ajornen els Tres Tombs de Sant Antoni 2021

L’evolució de la pandèmia de la Covid-19 les darreres setmanes ha portat a l’ajornament de la celebració dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona, que se celebren al barri de Sant Antoni d’ençà de l’any 1826.

La festa estava preparada per a poder-se celebrar en una versió compatible amb la situació actual, amb exposicions, xerrades i actes amb aforament limitat. Tot i això, des de la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona (formada per l’Arca de Noè, l’Ass. de Veïns de Sant Antoni, la Germandat de Sant Antoni i Sant Antoni Comerç) s’ha vist la necessitat de canviar les dates de les activitats. Aprofitant que la Festa Major de Sant Antoni ja va ser ajornada per al mes de juliol, la Federació ha cregut convenient que les noves dates dels Tres Tombs coincideixin, un any més, amb la gran celebració del barri.

Per tant, si la situació ho permet, les activitats previstes pels Tres Tombs de Sant Antoni se celebraran del 2 a l’11 de juliol en un format semblant al que estava planificat per aquesta setmana. Tanmateix, les altres activitats del Cicle Festiu de Sant Antoni continuen en marxa i fins al 30 de gener es podrà gaudir dels actes dels Tres Tombs Infernals, dels Foguerons de Gràcia, del Tradicionàrius i visitar Can Fontanet.