Sant Antoni celebra un petit tast de la Festa Major 2021!

La Festa Major de Sant Antoni es trasllada enguany del 2 a l’11 de juliol com a conseqüència de les restriccions sanitàries per la pandèmia de covid-19. No obstant això, les entitats del barri han volgut fer un petit tastet de la Festa en honor al patró, Sant Antoni (17 de gener), que tindrà lloc dissabte 16 de gener.

Serà una festa molt reduïda en temps i afluència, ja que s’haurà de reservar plaça per avançat per tenir accés a les activitats, que es faran a la plaça de Tamarit del Mercat de Sant Antoni.

La Porca i la seva filleta, l’Espurna, es plantaran a les 11 h a la plaça per celebrar el seu primer any de vida i recollir els xumets dels nens i nenes que ja s’han fet grans. Al mateix lloc, de 12 a 14.30 h, s’habilitarà un punt de l’ONG De Veí a Veí per recollir aliments per a les persones més necessitades del barri i l’Aula Ambiental del districte regalarà una petita planta per portar a casa.

El plat central de la festa, que començarà al migdia, és el concert del duo Monterrosa organitzat pel Centre LGTBI de Barcelona, un grup que vol convertir les pistes de ball en paradís i trinxera utilitzant el pop com a expressió artística i política. Seguidament, hi haurà els parlaments de les autoritats del districte i de l’associació de veïns i veïnes.

Posteriorment, cap a les 13.30 h, se celebrarà el trivial amb bingo i música seleccionada pel punxadiscos Kuki, organitzat per l’Assemblea de Joves de Sant Antoni.

Per assistir a tots els actes del matí cal inscriure’s en aquest formulari. Places limitades.

La festa es tancarà a la tarda amb la projecció del documental También la lluvia (18.30 h) d’Icíar Bollaín. Per assistir-hi cal inscriure’s aquí.

Per últim, es llençaran diversos castells de focs des dels terrats del barri (21 h).